Lukk

BATE strøm

 Østlandet (NO1)Sørlandet (NO2)Midt-Norge (NO3)Nord-Norge (NO4)Vestlandet (NO5)
Estimert hittil i sep 20239,83 øre/kWh88,78 øre/kWh23,63 øre/kWh18,57 øre/kWh9,69 øre/kWh
aug 202333,19 øre/kWh96,41 øre/kWh32,60 øre/kWh23,77 øre/kWh33,19 øre/kWh
jul 202354,01 øre/kWh90,58 øre/kWh44,76 øre/kWh26,87 øre/kWh54,01 øre/kWh
jun 202397,99 øre/kWh122,14 øre/kWh34,29 øre/kWh25,89 øre/kWh97,99 øre/kWh
mai 2023104,70 øre/kWh104,70 øre/kWh45,41 øre/kWh26,21 øre/kWh103,70 øre/kWh

NO4, pris fritatt for MVA.
NO1,NO2,NO3,NO5, pris er inkl MVA.

Bates strømavtale


2%

bonus

Ny strømavtale for Bate-medlemmer

Bates nye strømfordel, Bates strømavtale, gir deg penger tilbake på strømforbruket hver måned. Enda bedre: bonusen regnes ut før strømstøtten er trukket fra! For å få avtalen trenger du kun å fylle ut skjemaet, så ordner vi resten. Velg Bates strømavtale nå
Les mer om priser, prissammenligning og selve avtalen lenger ned på siden.

Lukk

Prissammenligning

Fyll ut informasjonen nedenfor og legg ved siste strømfaktura. Vi gjør en prissammenligning mot og kontakter deg når vi har resultatet.

Ditt navn:

Din mobiltelefon:

Din epost-adresse:

Fakturavedlegg:Hvordan prises avtalen?

Avtalen prissettes på en todelt måte;

Den ene delen består av prissikret strøm (forhåndskjøpt strøm). Dette betyr at Polar Kraft forvalter/administrerer deler av månedsprisen på strømregningen din.

Den andre delen følger spotprisen og markedsutviklingen for hver måned.

Merk av den delen som er prissikret (forhåndskjøpt) kan gi både positiv og negativ avkastning. Endelig pris fastsettes når alle markedsforhold er kjent for oss, og foreligger som regel 5-6 dager etter månedsslutt.

I Polar Kraft jobber vi hver dag for å oppnå en gunstig pris på Bates strømavtale, og forvaltningen foretas av vårt handelsmiljø. Antall kunder (volum) og tidspunktet vi kjøper inn strømmen på, er avgjørende faktorer for hvor gunstig pris vil kan tilby deg. Dette varierer for hver måned.

Dette påvirker prisen på Bates strømavtale:

Vår kostnad for innkjøp av strøm

Positiv eller negativ avkastning på strømmen vi har kjøpt inn

Kostnader ved kjøp av elsertifikat

Merk at det ikke er mulig å kjenne til prisen for inneværende måned for avtalen. Et prisestimat for hvordan månedsprisen ligger an til å bli kan riktignok ses i appen vår, eller via Min side. Vår oversikt over historiske priser kan også gi en pekepinn på forventet pris.

Når prisen på avtalen er endelig fastsatt, gjelder denne for alle timer i den foregående måneden. Dette i motsetning til en spotprisavtale, der prisen varierer for hver time og for hver dag.

Bates strømavtale kan derfor garantere for en pris som varierer langt mindre enn spotprisen. Du slipper pristopper når spotprisen varierer, men går samtidig glipp av eventuelle prisfall innenfor en måned.

Risiko

Forhåndskjøpt (prissikret) strøm gir ingen garanti for fremtidig positiv eller negativ avkastning. Polar Kraft kan ikke garantere for en avtalepris som er lavere eller høyere enn markedsprisen (spotprisen).

"Vi jobber hele tiden for å skaffe den beste fordelen for deg som medlem i Bate. Bates strømavtale er en god strømavtale som gir deg 2% medlemsbonus på hele strømfakturaen, før strømstøtten trekkes fra. "

Hege Stiegler

Leder medlem, Bate

 

Lønner det seg å bytte til Bates strømavtale?

Vi gjennomfører gjerne en uforpliktende prissammenligning for deg. Send oss dine tre siste strømfaktura på mail her, så kontakter vi deg med en ærlig prissammenligning innen kort tid.

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med solide eiere. Selskapet har et sterkt samfunnsengasjement og stort fokus for å bidra til et bærekraftig samfunn. Selskapet er sertifisert gjennom Trygg Strømhandel og jobber etter utvalgte bærekrafts mål nedsatt av FN. Polar Kraft jobber hver dag for å gi kundene gode opplevelser og nå har strømkundene talt; Polar Kraft er best på kundeservice i energibransjen basert på kåring fra mai 2022.

Telefon-ikon

Telefon

Er det noe du lurer på? Ring oss, så hjelper vi deg med én gang. Tlf: 987 02006

Epost-ikon

E-post

Send oss en e-post og motta et svar innen én virkedag.
E-post: bate@polarkraft.no