Lukk

Medlemsstrøm

 Østlandet (NO1)Sørlandet (NO2)Midt-Norge (NO3)Nord-Norge (NO4)Vestlandet (NO5)
Estimert hittil i sep 202314,83 øre/kWh93,78 øre/kWh28,63 øre/kWh22,57 øre/kWh14,69 øre/kWh
aug 202333,19 øre/kWh96,41 øre/kWh32,60 øre/kWh23,77 øre/kWh33,19 øre/kWh
jul 202354,01 øre/kWh90,58 øre/kWh44,76 øre/kWh26,87 øre/kWh54,01 øre/kWh
jun 202397,99 øre/kWh122,14 øre/kWh34,29 øre/kWh25,89 øre/kWh97,99 øre/kWh
mai 2023104,70 øre/kWh104,70 øre/kWh45,41 øre/kWh26,21 øre/kWh103,70 øre/kWh

NO4, pris fritatt for MVA.
NO1,NO2,NO3,NO5, pris er inkl MVA.

Nå lønner det seg å velge Medlemsstrøm!


Nå lønner det seg å velge Medlemsstrøm! Konkurransedyktig pris og 2 % medlemsbonus

Medlemsstrøm har over tid visst seg som en gunstig strømavtale. Vi ordner alt det praktiske med bytte av strømleverandør. Les mer om priser og strømproduktet under.

Er du usikker på om du vil spare på å bytte? Vi gjennomføre gjerne en uforpliktende prissammenligning for deg. Send oss din faktura, så vil vi kontakte deg med en ærlig sammenligning av pris.

Lukk

Prissammenligning

Fyll ut informasjonen nedenfor og legg ved siste strømfaktura. Vi gjør en prissammenligning mot og kontakter deg når vi har resultatet.

Ditt navn:

Din mobiltelefon:

Din epost-adresse:

Fakturavedlegg:Hvordan prises avtalen?

Avtalen prissettes på en todelt måte;

Den ene delen består av prissikret strøm (forhåndskjøpt strøm). Dette betyr at Polar Kraft forvalter/administrerer deler av månedsprisen på strømregningen din.

Den andre delen følger spotprisen og markedsutviklingen for hver måned.

Merk av den delen som er prissikret (forhåndskjøpt) kan gi både positiv og negativ avkastning. Endelig pris fastsettes når alle markedsforhold er kjent for oss, og foreligger som regel 5-6 dager etter månedsslutt.

I Polar Kraft jobber vi hver dag for å oppnå en gunstig pris på Medlemssstrøm, og forvaltningen foretas av vårt handelsmiljø. Antall kunder (volum) og tidspunktet vi kjøper inn strømmen på, er avgjørende faktorer for hvor gunstig pris vil kan tilby deg. Dette varierer for hver måned.

Dette påvirker prisen på Medlemsstrøm:

Vår kostnad for innkjøp av strøm

Positiv eller negativ avkastning på strømmen vi har kjøpt inn

Kostnader ved kjøp av elsertifikat

Merk at det ikke er mulig å kjenne til prisen for inneværende måned for avtalen. Et prisestimat for hvordan månedsprisen ligger an til å bli kan riktignok ses i appen vår, eller via Min side. Vår oversikt over historiske priser kan også gi en pekepinn på forventet pris.

Når prisen på avtalen er endelig fastsatt, gjelder denne for alle timer i den foregående måneden. Dette i motsetning til en spotprisavtale, der prisen varierer for hver time og for hver dag.

Medlemsstrøm kan derfor garantere for en pris som varierer langt mindre enn spotprisen. Du slipper pristopper når spotprisen varierer, men går samtidig glipp av eventuelle prisfall innenfor en måned.

Risiko

Forhåndskjøpt (prissikret) strøm gir ingen garanti for fremtidig positiv eller negativ avkastning. Polar Kraft kan ikke garantere for en avtalepris som er lavere eller høyere enn markedsprisen (spotprisen).

"Medlemsstrøm er en fremforhandlet avtale fra Polar Kraft kun for deg som er medlem. Du kan være trygg på at prisen er konkurransedyktig. "

Morten Stormo

Konseptansvarlig

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Selskapet har et sterkt samfunnsengasjement og stort fokus for å bidra til et bærekraftig samfunn. Selskapet er sertifisert gjennom Trygg Strømhandel, som Great Place To Work og Miljøfyrtårn, og jobber etter utvalgte bærekrafts mål nedsatt av FN. Polar Kraft jobber hver dag for å gi kundene gode opplevelser og nå har strømkundene talt; Polar Kraft er best på kundeservice i energibransjen.

Telefon-ikon

Telefon

Er det noe du lurer på? Ring oss, så hjelper vi deg med én gang. Tlf: 987 02006

Epost-ikon

E-post

Send oss en e-post og motta et svar innen én virkedag.
E-post: medlemsstrom@polarkraft.no