Lukk

Norsk Luftambulansestrøm

 Østlandet (NO1)Sørlandet (NO2)Midt-Norge (NO3)Nord-Norge (NO4)Vestlandet (NO5)
mai 2023101,39 øre/kWh101,39 øre/kWh43,66 øre/kWh24,45 øre/kWh101,08 øre/kWh
apr 2023140,26 øre/kWh140,26 øre/kWh92,35 øre/kWh42,12 øre/kWh142,48 øre/kWh
mar 2023142,53 øre/kWh142,53 øre/kWh82,64 øre/kWh50,89 øre/kWh142,53 øre/kWh

NO4, pris fritatt for MVA.
NO1,NO2,NO3,NO5, pris er inkl MVA.

Mer kraft til livreddende arbeid

Kjøper du Luftambulansestrøm, går 1 øre per kilowatt du bruker til Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Luftambulansestrøm

Polar Kraft har inngått samarbeidsavtale med Stiftelsen Norsk Luftambulanse, en av landets største ideelle organisasjoner. Kjøper du Luftambulansestrøm, går 1 øre per kilowatt du bruker til Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Det gir mer kraft til livreddende arbeid!

Avtalen har ingen bindingstid. Vi ordner alt det praktiske med bytte av strømleverandør.

Hva er Luftambulansestrøm?

Luftambulansestrøm er gunstig strømavtale hvor du som kunde gir 1 øre pr kWh som du forbruker i støtte til det livsviktige arbeidet som stiftelsen gjør.

  • Blanding av spotpris og prissikring
  • Samme strømpris hver time, hver dag hele måneden
  • Prisen settes etterskuddsvis den 10. i påfølgende måned
  • Fastbeløp 48,75 hver måned (39,00 eks mva)
  • Sikringsgrad er 0 – 70% (ofte mindre på sommer og mer på vinter)
  • Ingen bindingstid
  • For hver kWh du forbruker går 1 øre til Stiftelsen Norsk Luftambulanse
  • Polar Kraft-appen for oversikt over forbruk og kostnader

Hvilken strømavtale er dette?

Luftambulansestrøm er en blanding mellom spot og prissikring, og har over tid visst seg som en gunstig strømavtale, prisen er lik hele måneden. Strømavtalen er basert på samme prinsipp som benyttes for store industrikunder. Polar Kraft kjøper inn i store strømvolum, forvalter volumet basert på utsiktene fremover og kombinerer dette med spotprisen i ditt prisområde. På denne måten gir Luftambulansestrøm en samlet pris for hver måned som er en blanding av prissikring og spotpris.

Luftambulansestrøm faktureres etterskuddsvis basert på ditt faktiske strømforbruk. Du vil dersom netteier har dette på plass også få én faktura med både nettleie og strømforbruk, hver måned.

"Strøm er noe som opptar mange om dagen, og det er viktig med god kompetanse og service. Polar Kraft har i flere år tatt et tydelig samfunnsansvar, gjennom å støtte idrettslag, og lokale kulturaktiviteter over hele Norge. Dette har vært viktig for oss når vi nå inngår samarbeid"

Tove Nordberg

Markeds- og kommunikasjonsdirektør

"Vi ønsker å være noe mer enn en strømleverandør. Vi tilbyr svært konkurransedyktige priser på strøm, men er også opptatt av samfunnsengasjement, og det får vi stadig gode tilbakemeldinger på fra våre kunder, både private og bedrifter. Vi har hjerte for fremtiden, idretten, lokalsamfunnet og nå også Stiftelsen Norsk Luftambulanse"

Herold Myrland

Administrerende direktør Polar Kraft

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med solid nordnorsk rotfeste. De leverer strøm til kunder over hele landet. I Nord-Norge er de den nest største strømleverandøren. I august 2021 slo Polar Kraft seg sammen med strømselskapet Kraftriket. Sammen er de blitt ett av Norges største og ledende strømselskap med nærmere 200 000 kunder.

I dag kan det være vanskelig å følge med på alt rundt strøm. Til det har Polar Kraft energibransjens beste kundeservice til å hjelpe deg. I mai i år ble nemlig kundeservice hos Polar Kraft kåret til bransjens beste.

Telefon-ikon

Telefon

Er det noe du lurer på? Ring oss, så hjelper vi deg med én gang. Tlf: 987 02006

Epost-ikon

E-post

Send oss en e-post og motta et svar innen én virkedag.
E-post: kunde@polarkraft.no