Lukk

Mer kraft til livreddende arbeid

Kjøper du Luftambulansestrøm, går 1 øre per kilowatt du bruker til Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Bestill Luftambulansestrøm til din bedrift

Polar Kraft har inngått samarbeidsavtale med Stiftelsen Norsk Luftambulanse, en av landets største ideelle organisasjoner. Kjøper din bedrift Luftambulansestrøm, går 1 øre per kilowatt dere bruker til Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Det gir mer kraft til livreddende arbeid!

Avtalen har ingen bindingstid. Vi ordner alt det praktiske med bytte av strømleverandør.

Hva er Luftambulansestrøm?

Luftambulansestrøm er gunstig strømavtale hvor du som bedrift gir 1 øre pr kWh som dere forbruker i støtte til det livsviktige arbeidet som stiftelsen gjør.

• Blanding av spotpris og prissikring

• Samme strømpris hver time, hver dag hele måneden

• Prisen settes etterskuddsvis den 10. i påfølgende måned

• Fastbeløp hver måned

• Sikringsgrad er 0 – 70% (ofte mindre på sommer og mer på vinter)

• Ingen bindingstid

• For hver kWh din bedrift bruker i strøm, går 1 øre til Stiftelsen Norsk Luftambulanse

• Polar Kraft-appen for oversikt over forbruk og kostnader

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med solid nordnorsk rotfeste. De leverer strøm til kunder over hele landet. I Nord-Norge er de den nest største strømleverandøren. I august 2021 slo Polar Kraft seg sammen med strømselskapet Kraftriket. Sammen er de blitt ett av Norges største og ledende strømselskap med nærmere 200 000 kunder.

"Strøm er noe som opptar mange om dagen, og det er viktig med god kompetanse og service. Polar Kraft har i flere år tatt et tydelig samfunnsansvar, gjennom å støtte idrettslag, og lokale kulturaktiviteter over hele Norge. Dette har vært viktig for oss når vi nå inngår samarbeid"

Tove Nordberg

Markeds- og kommunikasjonsdirektør

"Vi ønsker å være noe mer enn en strømleverandør. Vi tilbyr svært konkurransedyktige priser på strøm, men er også opptatt av samfunnsengasjement, og det får vi stadig gode tilbakemeldinger på fra våre kunder, både private og bedrifter. Vi har hjerte for fremtiden, idretten, lokalsamfunnet og nå også Stiftelsen Norsk Luftambulanse"

Herold Myrland

Administrerende direktør Polar Kraft

Beste kundeservice?

I dag kan det være vanskelig å følge med på alt rundt strøm. Til det har Polar Kraft energibransjens beste kundeservice til å hjelpe deg. I mai i år ble nemlig kundeservice hos Polar Kraft kåret til bransjens beste.

 
Lukk

Prissammenligning

Fyll ut informasjonen nedenfor og legg ved siste strømfaktura. Vi gjør en prissammenligning mot og kontakter deg når vi har resultatet.

Ditt navn:

Din mobiltelefon:

Din epost-adresse:

Fakturavedlegg:Telefon-ikon

Telefon

Er det noe du lurer på så ring oss.
Tlf: 987 02006

Epost-ikon

E-post

Send oss en e-post.
E-post: kunde@polarkraft.no