Lukk

Usbl Strøm

Dato Pris
januar 2020 38,84
desember 2019 55,69
november 2019 60,16

STRØM FOR DEG
OG DITT HJEM


2%

medlems-
bonus

Bestill Usbl strøm!

Som Usbl-medlem får du nå altså tilgang til strømavtalen som tidligere bare kunne kjøpes av store industribedrifter. Vi ordner alt det praktiske med bytte av strømleverandør.

vilkårene

 

HVA ER USBL STRØM?

Usbl strøm sikrer deg som Usbl-medlem en god strømavtale både hjemme, på hytta og til bobilen. Usbl strøm er levert av Polar Kraft, og er en delvis forvaltet strømavtale som innebærer at noe av strømmen er kjøpt inn i lavprisperioder, for så å komme medlemmer til gode når prisene stiger. I tillegg får du som medlem tilbake 2% medlemsbonus på ditt strømforbruk.

Gjennom Usbl strøm har medlemmer nå tilgang til en avtale som normalt bare er tilgjengelig for store industrikunder, som følge av at vi er nesten 100 000 medlemmer.

Er du ikke medlem hos Usbl enda? Da melder du deg enkelt inn her:

Bli medlem

"Usbl strøm vil sikre deg som medlem en lav og stabil strømpris gjennom hele året"

Hallvard Bratberg

Direktør privatmarked

HVA KOSTER USBL STRØM?

Den mest populære avtalen til en av våre konkurrenter kostet i gjennomsnitt 59,28 øre pr kWh, mens Usbl strøm kostet i snitt i 2018, 58,85 øre pr kWh.

Du vil dersom netteier har dette på plass, få én faktura med både nettleie og strømforbruk, hver måned. Usbl strøm faktureres etterskuddsvis basert på ditt faktiske strømforbruk. Månedsbeløp er på kun 48,75 kr.

Oppsummert gir Usbl strøm deg disse fordelene:

o Lav pris

o 2 % medlemsbonus

o Enkel bestilling

o Ingen binding

NB! 2 % medlemsbonus forutsetter at medlemskortet er aktivert. Les mer og aktiver kortet her

HVEM ER POLAR KRAFT AS?

Polar Kraft er en solid nasjonal strømleverandør fra Nord-Norge. De ble valgt som vår samarbeidspartner på strøm fra og med 2017. Grunnen til valget er at Polar Kraft har vist seg som en solid lavprisaktør i Norge. I tillegg har de synliggjort merverdi til Usbl’s medlemmer ved gode priser, fleksibel og enkel bestilling, i tillegg til å introdusere medlemsbonus på strøm. Polar Kraft har også god kompetanse om boligbyggelag og medlemmers behov.


USBL STRØM FOR BOLIGSELSKAP

Husk at vi også har gunstig strømavtale for fellesstrøm i borettslag og sameier som forvaltes av Usbl. Les mer og bestill her

Telefon-ikon

Telefon

Er det noe du lurer på? Ring oss, så hjelper vi deg med én gang.
Tlf: 987 02006

Epost-ikon

E-post

Send oss en e-post og motta et svar innen én virkedag.
E-post: usbl@polarkraft.no